text

L'empresa va ser fundada l'any 1921, quan Lluís Sans i Josefa Vila van arribar a Castellar procedents de St. Quirze Safaja i Castellterçol respectivament, per obrir una lleteria a la Carretera Sabadell núm. 31. Els seus tres fills, en Joan, en Miquel i en Josep, es comencen a introduir al negoci i l'any 1950 s'instal•len a un magatzem més gran de la Plaça del Molí per començar a comercialitzar llavors, cereals i pinso per a animals de granja. Degut a la crema d'aquesta instal•lació, es veuen obligats a traslladar-se a una antiga bodega del carrer Sant Jaume on ja s'hi poden començar a trobar pinso per a gossos i els primers productes d'alimentació com la llegum, les patates i l'arròs.

L'any 1991 el germà petit, Josep Sans, passa al capdavant del negoci, moment en què sorgeix ja la segona generació amb la incorporacó de Jordi Calm. Aquest fet fa que ràpidament l'empresa es converteixi en una de les marques capdavanteres de fabricació de mescles per a tot tipus d'ocells. L'any 2007, i amb la incorporació de Xavi Calm, la tercera generació, Cal Sans es trasllada al polígon industrial Can Carner convertint-se en l’actual Agrosans.

imatge 2
imatge 1

Ara, a més de servir mescles i primeres matèries per tot Catalunya, s'ha potenciat la venda directa al particular de tot tipus de productes de la terra i per a la terra. Alimentació ecològica, tradicional i artesana sense additius, pinso per a mascotes, terres, adobs, articles per al jardí i per a l'hort en són els sectors més representatius.

Agrosans compta amb un equip d'especialistes en cada secció per a poder donar un tracte óptim als nostres clients.